Κατηγορίες προϊόντων
http://m.bossgoo.com/company-info/96675.html
Σάρωση για να επισκεφτείτε
Διάφορα προϊόντα των Βαρέως τύπου μηχανή ραψίματος για ταπετσαρίες καναπέδων και εσωτερικές επενδύσεις αυτοκινήτων, παρέχοντας εικόνες και τις βασικές παραμέτρους με κάθε Αυτόματη μονάδα ραπτομηχανών και Αυτόματες Ραπτομηχανές; Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής κινεζικών Βαρέως τύπου μηχανή ραψίματος για ταπετσαρίες καναπέδων και εσωτερικές επενδύσεις αυτοκινήτων, και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας!

Βαρέως τύπου μηχανή ραψίματος για ταπετσαρίες καναπέδων και εσωτερικές επενδύσεις αυτοκινήτων

(Σύνολο 14 προϊόντα)
θέα:   προβολή:

Βαρέως τύπου μηχανή ραψίματος για ταπετσαρίες καναπέδων και εσωτερικές επενδύσεις αυτοκινήτων

FOXSEW αφιερωμένη σε βαριά μηχανήματα ραπτομηχανών για πολλά χρόνια, είμαστε επαγγελματίες σε τροποποιημένες ειδικές ραπτομηχανές για διαφορετικούς πελάτες. Όπως FX-868, FX867 Durkopp Adler Τύπου Σύνθετη ραφή ράψιμο μαντίλι ραψίματος, στην Κίνα κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο μηχάνημα, όπως FX-4620, μακρύ βραχίονα σύνθετων ζωοτροφών βαρέως τύπου ραπτομηχανή, μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε μήκος σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Έχουμε αναπτύξει το FX-4630 με τριπλή βελόνα, τριπλά αγκίστρια ειδικά μηχανήματα για ράψιμο καλοκαιρινή ύπνο, έτσι είναι πολύ δημοφιλής στην τοπική αγορά της Κίνας.
Καλωσορίζουμε όλους τους πελάτες από την Κίνα και το Εξωτερικό για να κάνουμε αμοιβαίο όφελος των επιχειρήσεων μαζί μας για Καναπέδες και έπιπλα Ραπτομηχανές βαρέως τύπου.

Επικοινωνήστε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε
Δημοσίευση Αίτηση αγοράς >>